Песна од ЕД Здравец 2002 за ЖФК Каменица Саса

Песна за Женски фудбалски клуб Каменица Саса од Еколошко друштво Здравец 2002 во изведба на Бенд Replay.
ЕД Здравец 2002 секогаш е поддржувач на младите во развој на спортот и заштита на животната средина.
 
 
 
 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *